Tvättmaskin ProLine FX 350 Expandera

Tvättmaskin ProLine FX 350

HSK Group Rostfritt AB HSK Group Rostfritt AB

101401

Nyhet

ProLine FX 350 är en stor industritvättmaskin för exempelvis tvätterier. En högcentrifugerande, professionell tvättmaskin med en trumvolym på 350 liter och en kapacitet på 35 kg. Det är en robust tungviktare som passar för industriell verksamhet.

Intresserad

Produktbeskrivning

160 000 kr

Exkl. moms

Stabil konstruktion med flexibel programmering

ProLine FX 350 är en industritvättmaskin med stor kapacitet på 35 kg i en kompakt konstruktion med lång livslängd. Den har ett kabinett i rostfritt och svart lack samt en fritt programmerbar kontroll vilket gör att maskinen kan anpassas efter det behov som finns. Kommer med 12 stycken standardprogram men kan anpassas till olika verksamheter eftersom det finns 99 stycken programplatser totalt. 

Vatten sparas med WLS-teknik

Tvättmaskinen är utrustad med WLS-teknik (Water Level System) som anpassar vattenmängden efter vilken typ av tvätt och hur mycket tvätt som fylls i tvättmaskinen. Som tillval finns dubbla avloppsventiler för snabb tömning av vatten och möjlighet till vattenrecirkulation.  

Lätt för användaren

Utvecklad med fokus på förbättrad ergonomi. Användarpanelen och luckan är lägre placerade än på tidigare modeller. Lucköppningen är stor vilket gör det mycket lätt att lasta i och ur tvätten. Kommer med fem separata tvättmedelsfack som är enkla att komma åt vilket gör att det blir smidigare att dosera.

Bredd 1315 mm
Djup 1273 mm
Höjd 1925 mm
Vikt 1010
Kapacitet 35 Kg
Effekt* kW 26,5
Spänning / Frekvens 3~/400V/50Hz
Säkring 50A
Ljudnivå (dB(A)) 63
Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.