Tvättmaskin ProLine FX 600 Expandera

Tvättmaskin ProLine FX 600

HSK Group Rostfritt AB HSK Group Rostfritt AB

101407

Nyhet

ProLine FX 600 är en större industritvättmaskin för sjukhus, tvätterier mm. Det är en högcentrifugerande, professionell tvättmaskin med en trumvolym på 600 liter och en kapacitet 60 kg. Robust tungviktare med stor kapacitet för industriell verksamhet och professionella miljöer. 

Intresserad

Produktbeskrivning

180 000 kr

Exkl. moms

Rejäl konstruktion och stor kapacitet

ProLine FX 600 har en stor kapacitet på hela 60 kg. Den har ett kabinett i rostfritt och svart lack och en fritt programmerbar kontroll vilket gör att maskinen kan anpassas efter det behov som finns. Kommer med 12 stycken standardprogram men kan anpassas till olika verksamheter eftersom det finns 99 stycken programplatser totalt. 

Spara vatten med WLS-teknik

Tvättmaskinen är utrustad med WLS-teknik (Water Level System) som anpassar vattenmängden efter vilken typ av tvätt och hur mycket tvätt som fylls i tvättmaskinen. Som tillval finns dubbla avloppsventiler för snabb tömning av vatten och möjlighet till vattenrecirkulation.  

Användarvänlig större industritvättmaskin

Användarpanel och lucka är lägre placerade än på tidigare modeller. En mycket stor lucka gör det extremt lätt att lasta i och ur tvätten. Dessutom finns tiltning som tillval för att förenkla i- och urlastning. Den har också ett patenterat tvättmedelsfack med fem stycken lösa skopor för smidig dosering. 

Bredd 1315 mm
Djup 1503 mm
Höjd 1925 mm
Vikt 1500
Kapacitet 60 Kg
Effekt* kW 58
Spänning / Frekvens 3~/400V/50Hz
Säkring 100A
Ljudnivå (dB(A)) 69
Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.