Stålhällspis Mareno 70 NCT7-8EC Expandera

Stålhällspis Mareno 70 NCT7-8EC

Mareno Mareno

711.4008

Nyhet

Mareno stålhällspis NCT7-8EC har mattkromad kokhäll på 720×570 mm. Spisen har 4 zoner på 2,6 kW vardera. Hälltemperaturen regleras med termostat mellan 50-400°C och individuellt för de fyra zonerna. Spisen är utrustad med avlopp, levereras med 1,5 m anslutningskabel.

Produktbeskrivning

55 105 kr

Exkl. moms

Effektiv & Energisnål

Mareno stålhällspis NCT7-8EC har god kapacitet och slät häll vilket gör det möjligt att enkelt skjuta omkring ett flertal kastruller på hällen. Spisen har cirka 15 minuters uppvärmningstid och bör därför kompletteras med en snabbare spis. Krombeläggningen minskar värmeavgivningen från spisen. Hällen är försänkt i toppskivan, med avlopp som förenklar rengöring av enheten. Lämplig för mindre kök, serveringskök samt små restauranger


Lång livslängd

Mareno 70 stålhällspis har en 20 mm tjock mattkromad i kolstål, samt front och sidor i rostfritt stål, med 1,5 mm tjock rostfri toppskiva, vilket borgar för lång livslängd. Reglagen är utförda så de skyddas från såväl vatten som stötar. Enheten är försedd med skorsten. Bästa effekt uppnås om ett Ø22 cm kokkärl med plan botten centreras på zonen. Mareno enheter är CE-godkända och levereras med utförlig svensk manual.


Placering och säkerhet

Enheten är avsedd att placeras på Mareno stativ/underskåp/hygienunderskåp, på bro-system eller konsolupphängas (HT-system). Om spisen skall placeras på kylbänk eller annan bänk måste enheten beställas utan avlopp. Vid placering på annan bänk skall Mareno monteringsram NXP70-80 användas.

Bredd 800 mm
Djup 730 mm
Höjd 250 mm
Anslutning 400V 3N~
Effekt* kW 10
Säkring 25 A

Sedan 1922 har Mareno stått vid sidan av kockar över hela världen. Mareno arbetar med stål för att göra sin köksutrustning solid och pålitlig.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.