Grillhalster NGW7-8E Expandera

Grillhalster NGW7-8E

Mareno Mareno

712.1429

Nyhet

Mareno elektriskt grillhalster NGW7-8E har förstärkt grillelement på 8 kW, grillning sker direkt på elementen. Enheten är utrustad med löstagbar vattenbehållare som ger viss vapo-effekt. Effekten regleras i sex steg. Grillen har två zoner. Levereras med halsterskrapa.

Produktbeskrivning

50 100 kr

Exkl. moms

Effektiv och smakfull
Mareno grillhalster NGW7-8E är en effektiv grill för de flesta typer av grillning utan stekfett. Aktiv stekyta på 54×43 cm. Då grillning sker direkt på elementen kan kraftiga grillränder erhållas. Lämplig för serveringskök och restauranger.
Lång livslängd
Mareno 70 grillhalster har förstärkta element i rostfritt stål. Front och sidor är även dessa utförda i rostfritt stål, med 1,5 mm tjock rostfri toppskiva, vilket borgar för lång livslängd. Reglagen är utförda så de skyddas från såväl vatten som stötar. Marenos enheter är CE-godkända och levereras med utförlig svensk manual.
Placering och säkerhet
Enheten är avsedd att placeras på Mareno stativ/underskåp/hygien underskåp/kylbänk. Enheten kan även placeras på annan bänk/kylbänk om Mareno monteringsram NXP70-80 används.
Bredd 800 mm
Djup 730 mm
Höjd 250 mm
Vikt 48 Kg
Anslutning 400V 3N~ 50Hz AC
Effekt* kW 8,2
Säkring 13A

Sedan 1922 har Mareno stått vid sidan av kockar över hela världen. Mareno arbetar med stål för att göra sin köksutrustning solid och pålitlig.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.