Stekbord gas Mareno 70 NBR7-8GF Expandera

Stekbord gas Mareno 70 NBR7-8GF

Mareno Mareno

Nyhet

Den tippbara pannan är 12 cm djup och har en volym på 60 liter. Enheten är utrustad med manuell stjälpning. Temperaturen regleras med termostat mellan 100–280°C. Säkerhetsbrytare stänger av elementen om pannan stjälps. Stekbordet har överhettningsskydd. Modell GI har panna av rostfritt duplexstål.

Produktbeskrivning

67 196 kr

Exkl. moms

Effektiv

Mareno stekbord NBR7-8EF/EI har dolda element och rundade hörn, vilket ger enkel rengöring. Enheten har dubbelmantlat lock med droppränna i bakkant som samlar upp kondenserad vätska. Locket har kraftiga, balanserade gångjärn och ett stort handtag vilket ger enkel hantering. Stekytan är 12 mm tjock vilket ger jämn värmefördelning.

Lång livslängd

Mareno 70 stekbord är tillverkad med kraftigt stekbord i stål (EF) / rostfritt duplexstål (EI) samt topp, front och sidor i rostfritt stål, vilket borgar för lång livslängd. Reglagen är utförda så de skyddas från såväl vatten som stötar. Marenos enheter är CE-godkända och levereras med utförlig svensk manual.

Placering och säkerhet

Mareno 70 stekbord levereras som golvmodell med stängt underskåp. Enheten har kraftiga justerbara fötter (±40 mm).

Bredd 800 mm
Djup 730 mm
Höjd 900 mm
Anslutning 230V 1N~
Effekt* kW 14

Sedan 1922 har Mareno stått vid sidan av kockar över hela världen. Mareno arbetar med stål för att göra sin köksutrustning solid och pålitlig.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.