Lavastensgrill NGPL7-4PG/GG Expandera

Lavastensgrill NGPL7-4PG/GG

Mareno Mareno

712.4514g

Nyhet

Mareno lavastensgrill NGPL7-4PG har 10 kW effekt och är utrustad med kraftiga vändbara grillgaller i gjutjärn. Enheten har stänkskydd samt uppsamlingsränna för fett i framkant. Grillgallrets höjd kan justeras mellan två nivåer. Brännarna är utrustade med flamvakt och piezotändning. Levereras med gallerskrapa.

Produktbeskrivning

28 700 kr

Exkl. moms

Effektiv och snabb
Mareno gasgrill NGPL7-4PG/GG har hög effekt och värms upp till arbetstemperatur mycket snabbt. Lämplig för grillning av skivor och filéer av kött, fisk och fågel. Även hamburgare och skaldjur kan tillagas på grillen. Lämplig för mindre restauranger.
Lång livslängd
Mareno 70 gasgrill har kraftiga grillgaller i gjutjärn samt front, sidor och brännare i rostfritt stål, med 1,5 mm tjock rostfri toppskiva, vilket borgar för lång livslängd. Reglagen är utförda så de skyddas från såväl vatten som stötar. CE-godkänd för naturgas, gasol och stadsgas. Levereras med utförlig svensk manual.
Placering och säkerhet
Enheten är avsedd att placeras på Mareno stativ/underskåp/hygienunderskåp/kylbänk. Enheten kan även placeras på annan bänk/kylbänk om Mareno monteringsram NXP70-40 används.
Bredd 400 mm
Djup 730 mm
Höjd 250 mm
Vikt 49 Kg
Effekt* kW 10

Sedan 1922 har Mareno stått vid sidan av kockar över hela världen. Mareno arbetar med stål för att göra sin köksutrustning solid och pålitlig.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.