PizzaugnP401 - Beyond Black Expandera

Pizzaugn P401 - Beyond Black

Sveba-Dahlen Sveba-Dahlen

P401-BB

Nyhet

Tillverkad i svart rostfritt stål med anti-fingerprint beläggning som skyddar ytan mot fettfläckar och smuts.

Produktbeskrivning

87 560 kr

Exkl. moms

Beyond Black är designserien för pizzaugn P-Serien som tar restaurangerna till nya höjder. Den svarta designen är inte bara iögonfallande utan också funktionell! Ugnen är tillverkad i svart rostfritt stål med anti-fingerprint beläggning som skyddar ytan mot fettfläckar och smuts. Ytan är dessutom extra enkel att rengöra

Pizzaugnar i P-Serien från Sveba Dahlen sätter en ny standard inom pizzabakning för såväl restauranger som pizzerior. Ugnarna är mycket välisolerade och ger både välfördelad värme i ugnsrummet och god ekonomi. En pålitlig lösning som alltid levererar perfekt resultat även när trycket på bakningen är som högst!

Bredd 1120 mm
Djup 915 mm
Höjd 1725 mm
Vikt 150 Kg
Kapacitet 4 pizzor ∅35 cm
Effekt* kW 6
Säkring 16 A
Max baktemperatur °C 350° C
Bakyta m2 0.51 m²
Bakyta (stenhärd) BxD 710 x 720 mm
Djup med imkåpa samt kvalmkanal 1010 mm
Lucköppningshöjd mm 140 mm
anslutning Ø 125 100–125 m³/h

Huvudkontor, utveckling och stora delar av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Spanien, Estland samt Ryssland, samt via ett stort antal distributörer finns produkterna representerade i över 100 länder. I SvebavDahlen ingår även det danska företaget Varimixer A/S med varumärket Bjørn /Bear , en välkänd leverantör av vispmaskiner, samt varumärket Glimek, känt för sina högkvalitativa och flexibla brödlinjer.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.