Mobila Kök

Det finns 19 produkter i denna kategori.
Visar 1 - 19 av 19 produkter

Sortera efter:

Kategorier
 • Glasscykel 7 + 7 pozzetti
  IC18P

  Glasscykel kan vara utrustad med 7 glassbehållare 7 liter vardera, som räcker till försäljning av cirka 420 portioner, två glasskulor varje. En inbyggd fläkt tillsammans med ökad kylkapacitet garanterar en konstant temperatur. Glasscykeln är utrustad med ett handfat där du kan tvätta händerna såväl som skopor.

  176 880 kr
 • Hotdogscykel
  HDB10I

  Hotdogscykel är en perfekt lösning när vi inte har en elanslutning. Den passar utmärkt för gator, festivaler och även köpcentrum. Den är tillverkad av rostfritt stål och utrustad med gasförsörjning. En stark brännare som ligger under vattenbadet kan enkelt upprätthålla önskad temperatur. Ett stort vattenbad 2x GN 2/3, 200mm rymmer korv, bröd, majskolv mm.

  100 980 kr
 • Kaffe Cykel
  CB13W

  En kaffecykel har matchat ett stadslandskap för länge sedan. Klassisk design i kombination med en ovanlig form av försäljning lockar hundratals kaffeälskare. En grundläggande kaffecykel är tillverkad av vattentät, finérad plywood, innehåller en 2-grupps gaselektrisk kaffebryggare, en kaffekvarn, en vattenpump och en elektrisk installation.

  173 580 kr
 • Matcykel grundläggande
  BB13W

  Basic cykeln är vår standarddesign men utan onödiga tillägg. Den skiljer sig från de mest populära modellerna genom avsaknaden av en bakre låda och den har ingen öppen topp framtill och man lägger inte till en dekorativ skiva. Cykeln kan framgångsrikt utföra alla försäljningsfunktioner precis som andra cyklar och samtidigt som den behåller ett attraktivt...

  81 180 kr
 • Matcykel standard
  SB13W

  Denna är en bascykel för alla andra cyklar. Den innehåller ett hopfällbart tak, ett handfat, sidopaneler och ett stort förvaringsskåp. Den kan anpassas till olika ändamål: försäljning av särskilda produkter, bar eller informationsdisk. För att anpassa en cykel efter dina behov, bör du berätta för oss hur du vill använda den och helt enkelt välja lämpliga...

  112 200 kr
 • Promo Bike
  PB13W

  Promo Bike är ett perfekt verktyg för marknadsföring exempelvis som en informationsmonter eller som bas för produktförsäljning. Det är en lösning som fungerar utmärkt i köpcentra, stadskärnor, på evenemang eller framför en butik eller restaurang. Dess fördelar är rörlighet, multifunktionalitet, modern design och oklanderligt utförande som väcker kunders...

  75 108 kr
 • Texas 1 BBQ Smoker
  texas1

  Tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret.Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet.

  339 500 kr
 • Texas 1 XXL BBQ Smoker
  texas1xxl

  Systemet är utrustat med cirkulerande luft via en temperaturregulator, som håller den konstanta temperaturen i systemets BBQ-kammare. Treaxlad släpvagn med påskjutsbroms DMC 3500kg, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret.

  603 500 kr
 • Texas 2 BBQ Smoker
  texas2

  Enaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet.

  157 450 kr
 • Texas 2 XXL BBQ Smoker
  texas2xxl

  Tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen.

  179 450 kr
 • Texas 2 XXL Long BBQ Smoker
  texas2xxllong

  Tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundbehov.

  231 700 kr
 • Texas 2 XXL Plus BBQ Smoker
  texas2xxlplus

  Tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundbehov.

  222 900 kr
 • Texas 4 BBQ Smoker
  texas4

  Enaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av de modernaste fordonen med datorstyrning av släpvagnsbelysningen Utrustningen kan anpassas efter individuella kunders behov.

  97 500 kr
 • Texas 4 XXL BBQ Smoker
  texas4xxl

  En- eller tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundkrav.

  154 700 kr
 • Texas 4 XXL Long BBQ Smoker
  texas4xxllong

  Tvåaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundkrav. 

  199 800 kr
 • Texas 4 XXL Plus BBQ Smoker
  texas4xxlplus

  En- eller tvåaxlad släpvagn med påskjutsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundkrav.

  187 700 kr
 • Texas 4 XXL R BBQ Smoker
  texas4xxlr

  Enaxlad släpvagn med påkörningsbroms, jockeyhjul fram och stabiliserande stöd bak under kolgallret. Utrustad med LED-spotlights som säkerställer god synlighet, tillförlitlighet och driftsäkerhet. Släpvagnen kan dras av moderna fordon med datorstyrning av släpvagnsbelysningen. Utrustningen kan anpassas efter individuella kundbehov.

  131 160 kr
 • Texas Grill BAR DUO
  texasGBduo

  Grill BAR DUO stationär grillanordning för en sommarträdgård, den kan anpassas till restaurangens inredning.

  210 800 kr
 • Texas Grill BAR MONO
  TexasGBmono

  Grill BAR MONO stationär grillanordning för sommarträdgård, anpassning till restauranginredning är möjlig.

  182 200 kr

Mobila kök finns i olika stilar och storlekar för att tjäna en mängd olika ändamål.

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.