Stolar

Det finns 17 produkter i denna kategori.
Visar 1 - 17 av 17 produkter

Sortera efter:

Tillverkare
 • Stol Alexandra Wenge Svart Konstläder
  10000132WESV

  En modern stilren stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol Birger Wenge Svart Konstläder
  1000001313XLPWESV

  En mycket bekväm stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 290 kr
 • Stol Cannes
  1000004464CR

  Klassisk utomhusstol i konstrotting. Stolstativet är tillverkat i kraftig aluminium med bambu-look. Med ø28mm stomme. Stapelbar med 8 stolar. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Rekommenderas för utomhus.

  952 kr 1 190 kr -20%
 • Stol Cross Mörkbrun Oljad Svart Konstläder
  1000001327BOSV

  En klassisk stol i vintagestil med fin färgnyans för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med mörkbrun oljad färgbets och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 250 kr
 • Stol Dana Wenge Svart Konstläder
  10000DAPWESV

  En nätt stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Daniel Wenge Mörkbrunt Konstläder
  1000011901STWMEBR

  En skön stapelbar stol med klädsel för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge, sits i mörkbrunt konstläder och ryggstöd i brun moccaimitation. 6 stolar kan staplas på varandra.

  1 290 kr
 • Stol Edmund Wenge Svart Konstläder
  1000001319SWESV

  En stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har rundat ryggstöd och tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 180 kr
 • Stol James Wenge Brunt Konstläder
  10000OXPWEBREA

  En populär tålig stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i brunt konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol James Wenge Svart Konstläder
  10000OXPWEBLA

  En populär tålig stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol Jessica Valnöt Svart Konstläder
  1000001334VASVA

  En snygg stol med helt ryggstöd för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i valnöt 05 wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 290 kr
 • Stol Kuni Brunoljad Valnöt Svart Konstläder
  10000O5864BVSV

  En stilfull stol med större sits i fin färgnyans för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med brunoljad valnöt och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler. SIttdynan är 460x460 mm.

  1 240 kr
 • Stol Madonna M Lyx Wenge Svart Konstläder
  1000001303SWESVA

  En populär bekväm stol med hög sittkomfort för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och en lyxigare sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara.

  949 kr 1 250 kr -301 kr
 • Stol Madonna M Wenge Svart Konstläder
  1000001379SWESVA

  En populär bekväm stol med hög sittkomfort för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och med en sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner...

  949 kr 1 190 kr -241 kr
 • Stol Michael Wenge Svart Konstläder
  1000038WESV

  Den klassiska och ständigt eftertraktade no.18. Hos oss kallas stolen michael. Stolen har färgbets i wenge och sits i svart konstläder. Förutom att vara bekväm och tidlöst vacker så lyfter michael rummet.Stolen finns även lagerförd med träsits. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara.

  1 790 kr
 • Stol Teodor Svart Röd Konstläder
  100001308SVRO

  En prisvärd stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i rött konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Teodor Svart Svart Konstläder
  100001308SVSV

  En prisvärd stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Tobias Wenge Svart Konstläder
  1000001320WASV

  En klassisk stol i bistro stil med fin rygg för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolens rygg är fint solfjädersmönstrad. Tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 240 kr

Dessa stolar finns i en mängd olika stilar, så du är säker på att hitta det alternativ som är perfekt för din restaurang. Var och en av dessa bekväma och robusta säten är konstruerade för att hålla kunderna avslappnade och bekväma utan att bryta banken. Dessa stolar är avsedda för användning i restauranger, barer, kaféer och kaféer och kommer med flera olika rammaterial.

Dessa stolar finns i en mängd olika stilar, så du är säker på att hitta det alternativ som är perfekt för din restaurang. Var och en av dessa bekväma och robusta säten är konstruerade för att hålla kunderna avslappnade och bekväma utan att bryta banken. Dessa stolar är avsedda för användning i restauranger, barer, kaféer och kaféer och kommer med flera olika rammaterial.

Mindre
Mer
Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.