Kylrum

Universal

Industrial

För kylförvaring erbjuder vi kompletta lösningar med industriella kylpaneler designade, tillverkade och kvalitetstestade i vår fabrik.

Generella egenskaper

UNION ÄR STYRKA OCH SÅ ÄR ISOLERINGEN

KIDE har utvecklat ett dubbelt hansystem som är förstärkt av rostfria kamlås.

Kide-kamlås har AISI 430-krok till skillnad från polyamidkrokar som ofta används, AISI 430-kroken förlängs inte och drar därför ihop panelerna för att säkerställa en perfekt tätning. Kamlåshuset är tillverkat av styv PVC av hög kvalitet. Öglarna i höljet säkerställer ett stadigt förankring i skummet, vilket ökar utdragshållfastheten avsevärt. Kide-panelskarvar är bättre till sin design, ger total isolering och ogenomtränglig fog, vilket resulterar i viktiga energibesparingar dag efter dag.

LÄTT ATT MONTERA OCH DEMONTERA

Integriteten hos fogen mellan isolerade paneler bestämmer isoleringsegenskaperna för kylrummet som helhet.

KIDE-paneler är sammanfogade med hjälp av kamlås med rostfria AISI430-krokar, som inte bara ger strukturell styrka, utan också drar och håller ihop panelerna, vilket säkerställer en utmärkt isolering samt en perfekt estetik.

Detta fästsystem kräver endast 3/4 varv för en snabb och perfekt inriktad fog. Tack vare den enkla monteringen resulterar en avsevärd minskning av platsens aktiviteter i att spara både tid och pengar.

TILLVERKNING I DISKONTINUERLIG FORM GER KONTINUERLIGA FÖRDELAR

KIDE använder en diskontinuerlig process för att tillverka isolerade paneler. Denna process ger oss ett antal fördelar:

Å ena sidan tillåter flexibilitet i produktionen att tillverka paneler efter storlek, tjocklek och andra specifika krav från kunderna. Denna flexibilitet medför också en optimering av produktionsplaneringen och maskinutnyttjandet, vilket möjliggör snabba svar och korta leveranstider.

Å andra sidan tillåter tillverkning i diskontinuerlig form oss att leverera en helt färdig panel, redo att monteras på plats.

KIDE-panelen med kamlås kräver minimalt med arbete och paneler är lätta att byta ut vid behov.

Filmer


Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.