Kylrum

Universal

Universal

Kide universella kylrum, med maximal flexibilitet och förvaringsmöjligheter, representerar en ny generation i modulära kylrum på grund av dess många fördelar.

  • En helt utbytbar panel
  • Med en mycket enklare montering
  • Lätt utbyggbar på alla sätt
  • Den mest praktiska att förvara och transportera

Generella egenskaper

Ännu Lättare Och Snabbare Att Montera

Genom att förena figurerna på panelerna förenklas monteringen av kameran, eftersom dessa är utbytbara med varandra.

Vilken panel som helst kan vara en del av väggen eller taket, eftersom alla har ett exklusivt system som gör att de kan monteras i alla lägen. Även nämnda montering går snabbt tack vare en enkel sexkantnyckel som medföljer kameran. Denna stora fördel leder till betydande besparingar i tid och pengar.

Det har aldrig varit så lätt att förlänga en kamera

I det universella kylrummet är det mycket lätt att öka dimensionerna på ett redan installerat kylrum, både i en riktning och i en annan. Och det är att med UNIVERSAL-serien når begreppet mångsidighet sin maximala exponent. Med ett minimum antal panelreferenser kan du sätta ihop maximalt med modulära kameror.

Mer kompakt även i lagret

En annan fördel med det universella kylrummet är att genom att förena panelernas figurer packas de mer kompakt, vilket underlättar transport och hantering. På samma sätt, genom att minska antalet nödvändiga referenser, kommer du att kunna optimera det tillgängliga lagret i ditt lager, vilket innebär en betydande besparing av utrymme.

Filmer


Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.