Stolar - klädd sits

Det finns 16 produkter i denna kategori.
Visar 1 - 16 av 16 produkter

Sortera efter:

Tillverkare
 • Stol Alexandra Wenge Svart Konstläder
  10000132WESV

  En modern stilren stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol Birger Wenge Svart Konstläder
  1000001313XLPWESV

  En mycket bekväm stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 290 kr
 • Stol Cross Mörkbrun Oljad Svart Konstläder
  1000001327BOSV

  En klassisk stol i vintagestil med fin färgnyans för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med mörkbrun oljad färgbets och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 250 kr
 • Stol Dana Wenge Svart Konstläder
  10000DAPWESV

  En nätt stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Daniel Wenge Mörkbrunt Konstläder
  1000011901STWMEBR

  En skön stapelbar stol med klädsel för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge, sits i mörkbrunt konstläder och ryggstöd i brun moccaimitation. 6 stolar kan staplas på varandra.

  1 290 kr
 • Stol Edmund Wenge Svart Konstläder
  1000001319SWESV

  En stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har rundat ryggstöd och tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 180 kr
 • Stol James Wenge Brunt Konstläder
  10000OXPWEBREA

  En populär tålig stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i brunt konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol James Wenge Svart Konstläder
  10000OXPWEBLA

  En populär tålig stol i bistro stil för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 190 kr
 • Stol Jessica Valnöt Svart Konstläder
  1000001334VASVA

  En snygg stol med helt ryggstöd för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i valnöt 05 wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 290 kr
 • Stol Kuni Brunoljad Valnöt Svart Konstläder
  10000O5864BVSV

  En stilfull stol med större sits i fin färgnyans för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med brunoljad valnöt och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler. SIttdynan är 460x460 mm.

  1 240 kr
 • Stol Madonna M Lyx Wenge Svart Konstläder
  1000001303SWESVA

  En populär bekväm stol med hög sittkomfort för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och en lyxigare sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara.

  949 kr 1 250 kr -301 kr
 • Stol Madonna M Wenge Svart Konstläder
  1000001379SWESVA

  En populär bekväm stol med hög sittkomfort för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen har stoppad sits i både sits och rygg vilket ger mer sittkomfort. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets wenge och med en sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner...

  949 kr 1 190 kr -241 kr
 • Stol Michael Wenge Svart Konstläder
  1000038WESV

  Den klassiska och ständigt eftertraktade no.18. Hos oss kallas stolen michael. Stolen har färgbets i wenge och sits i svart konstläder. Förutom att vara bekväm och tidlöst vacker så lyfter michael rummet.Stolen finns även lagerförd med träsits. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara.

  1 790 kr
 • Stol Teodor Svart Röd Konstläder
  100001308SVRO

  En prisvärd stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i rött konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Teodor Svart Svart Konstläder
  100001308SVSV

  En prisvärd stol för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolen tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 090 kr
 • Stol Tobias Wenge Svart Konstläder
  1000001320WASV

  En klassisk stol i bistro stil med fin rygg för restaurang. Producerad för offentlig miljö med intensiv användning. Stolens rygg är fint solfjädersmönstrad. Tillverkas i bokträ med färgbets i wenge och sits i svart konstläder. För annan färg och klädsel är stolen beställningsvara. Under varumärket select finner ni våra prisvärda kvalitativa sittmöbler.

  1 240 kr

Stol med klädd sits i konstläder. 

Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.