Lista över produkter med varumärket Scandomestic

Scandomestic – en cool och flexibel partner

Mer

Scandomestic är ett ungt företag med personal som har  lång erfarenhet av proffesionella vitvaror för kommersiellt bruk och vitvaror för hemmiljö.


Scandomestic importerar, lagerför och distribuerar kommersiella och hushållsvitvaror och har kunder på alla europeiska marknader samt ett antal utomeuropeiska marknader.


Vår produktion sker i nära samarbete med våra kunder. Vi har direktkontakt med våra kunder och reagerar snabbt på förändringar i marknadstrender. Våra säljare har stor marknadskunskap och vi vill betjäna våra kunder i en atmosfär av flexibilitet, skicklighet och trovärdighet.


Alla våra produkter är utvalda från ledande internationella tillverkare, som alla har följt Scandomestics Code of conduct när det gäller hälsa, säkerhet, arbetsmiljö, antikorruption och respekt för miljön.


Utöver vanliga vitvaror strävar vi efter att ligga i framkant med nya trender och idéer för att vara en attraktiv partner för befintliga och potentiellt nya kunder.


Scandomestic ligger mitt på Jylland i Danmark med snabb tillgång till hamnar och internationella vägar. För att möta kundernas krav har vi ständigt 30-35 000 enheter i lager vilket säkerställer snabba och effektiva leveranser.


Scandomestic använder varumärkena Scandomestic och ScanCool.

Less
Visar 1 - 10 av 10 produkter
Acceptera

Hskab.com använder cookies för att ge dig en bättre surf- och köpupplevelse.